J-kuldet

Jolene, Joy og Jolly tager de nye hvalpepuder i brug før Jolly flytter hjemmfra
Jolene
Jolly og Joy
Jolly og Jolene
Jolly
Joy i fuld fart
Jolene, 5 uger gammel
Jolly
Joy
Jolly
Vil du lege med mig, mor?

Beskrivelse af hvalpenes udvikling og oplevelser.

Felicity passer godt på sine hvalpe.

28.6. Jolene flytter også til Sjælland. Hun skal bo hos Hanne og Mogens. Hun sov næsten hele vejen hjem og har allerede været ude at gå tur i line for at tage sit nye hjem i besiddelse.

Nu er der blevet stille her hos os. Jeg ønsker af hele mit hjerte, at alle vores børn må få et fantastisk liv med spændende oplevelser, at de må udvikle sig til gode og velfungerende familiemedlemmer i deres nye omgivelser og at de altid må blive elsket og værdsat.❤


26.6. Vi har fået mail fra Joy's familie. Han er i øjeblikket i sommerhus på Djursland, er faldet godt til i sit nye hjem og hygger sig både på strand og byture. Han har det bare dejligt !!


24.6. Nyt fra Joey. Han er kommet godt hjem og har mødt Sofus foxterrierhan, som han skal dele familie og tilværelse med. Det kommer til at gå fint med de to.


21.6. Joy flytter hjemmefra. Han skal bo hos Ruth og Jan på Sjælland.


20.6. Jonathan flytter hjemmefra. Han skal bo hos Dorte og hendes familie i København og bliver nu kaldt Joey. 


18.6. Hvalpene har kørt en lille tur i bil igen. Jolene kastede lidt op lige da vi var hjemme igen.


14.6. Vi har fået slået hø, så nu kan hvalpene lege på hele marken.


10.6. Hvalpene har været ude på en lille køretur. Isis var med, så der blev ingen panik.


8.6. Meget varm dag. Der bliver leget i haven og alt skal smages. Det giver lidt "tynd mave" og hvalpene må finde sig i at få lidt Canicur. De kan ikke fordrage det, men det hjælper.


6.6. Skybrud - ingen leg i haven. Den eneste opmuntring var at Felicity snuppede en agerhøne, som hun serverede for hvalpene. Det var spændende og skulle smages. 


5.6. Godt vi nåede at lege i haven om formiddagen. Hold da op et tordenvejr med skybrud. Hvalpene og Isis er heldigvis totalt uanfægtede. Felicity er lidt stresset, men da vi får hvalpekøberbesøg er hendes verden i orden igen. Hun tager glad imod gæsterne og slapper så af på en pude i stuen, mens hvalpene vises frem og der laves aftaler 🙂.


3.6.  Dyrlægen har vaccineret hvalpene og foretaget sundhedscheck. Alle er fine.


2.6.. Så er hvalpene blevet chipmærket og har fået stambøger. Betty har taget fine billeder af hvalpenes leg i solskinnet.


31.5. Hopla-klubben har hygget med hvalpene, der nu leger på græsplænen hver dag.


24. og 25. 5. Felicity og hvalpene passes af min søster, mens Emma er taget på weekend i sommerhus med Hans og Betty og jeg deltager med Isis i DKK's instruktør-weekend på Askov Højskole. Fint, at min søsters familie kommer og hilser på hvalpene.


22.5. 2. ormekur og ny negleklipning. Hele rally-holdet har været på besøg hos hvalpene og taget dem op og hygget med dem. God træning for dem, at møde så mange forskellige mennesker.


14.5. Der leges på livet løs under pergolaen og på terrassen - og i det fine vejr også i haven, hvor græsset , buske - ja hver en krog undersøges nøje.


10.5. Nu fjernes gitteradskillelsen og hvalpene har nu adgang til hele hvalperummet. De er begyndt at bevæge sig meget mere omkring og interessere sig for hvalpelegetøjet. Virker stadig små i forhold til det store hvalperum 🙂.


8.5. Første ormekur. Puha, det smagte ikke godt. Hvalpene får tilbudtopblødt hvalpemad, men Felicity har så meget mælk, at det endnu ikke rigtig er interessant.


6.5. Hvalpene er nu 3 uger gamle og kan høre - sig selv og hinanden. Det giver lyd i hvalpekassen. De flytter nu fra soveværelset, hvor de er født til hvalperummet. Jeg sover sammen med dem et par nætter endnu. Felicity synes det er hyggeligt at kunne putte sig ind til mig og stadig have styr på hvalpene, som hun nusser ved det mindste piv.


2.5. Første negleklipning.


1.5.  Hvalpene har åbnet øjnene. De har mere end tredoblet deres fødselsvægt og trives fint. 


16.4.14 J-kuldet kom til verden. Dyrlæge Susanne Bundgaard tilså Felicity og de små. 

      Alle 3 hvalpe er sunde og velskabte.

Nu skal der leges.
Det er tid til en lur.
Jolene
Jolly
Joy

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Anne på Egelykke | Svar 08.05.2014 16:21

De er fine og lækre at se på Ilka,
- vi kommer ud og ser dem når de er omkring 5 - 6 uger.
Knus fra Anne ( opdrætter af Farmand Monarch )

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 15:19

Fantastiske hunde, jeg har haft 3 af slaggen. Bister købte vi hos dig i1999 og havde ham til sin død i 2011. Han hed forresten Luckyfox Aleksander.

...
02.03 | 10:53

Vi söker en Foxterrier hvalp glathårig. Vi vill höra om ni har hvalpe eller när ni kan få det.Vi bor på Frederiksberg och har en gård på Sejerø.
Åke 23330403

...
21.04 | 18:02

Hvad så med os 😫😔
De er godt nok lækre

...
10.04 | 13:29

Hej, har prøvet at ringe og skrive til jer uden held, er meget interesseret i en tæve hvalp og har før haft Australsk terrier, ogår på pension nu og glæder mig

...
Du kan lide denne side