Isis oplevelser

Isis er faldet godt til hos Inger og Søren og har et helt fantastisk dejligt liv hos dem.

På grund af min sygdom ( operation og efterfølgende kemo- og strålebehandling ) har jeg været nødt til at dele flokken op, og derfor er Isis nu, efter et have været passet hos min søster - flyttet til Hinnerup, hvor hun har fundet et nyt og kærligt hjem hos familien Bech.

Isis og hendes venner i sommerhus
Træt af en hel dags leg stjæler hun Solos seng !
Isis gik spor i Gludsted d. 4. maj og bærer stolt sit løb hjem.

Sommeren 2014

På sin første udstilling i Vejen blev Isis i juniorklassen avlsgodkendt med "Excellent" og en fin dommerkritik. Hun er en stor tæve og vi må se, hvordan hun senere klarer sig i åben klasse.

Kun 9 måneder gammel har Isis bestået Dansk Kennel Klubs familiehundeprøve "Kørekort til Hund" på bronceniveau med megen ros fra dommeren !!

Nu træner hun til sølv-prøven.

Isis er her 11 måneder gammel

Min muldvarp !

Hun har netop været på diskriminationskursus. På et weekendkursus med Karen Ulrich fra "Hund og Træning" lærte Isis at diskriminere ved hjælp af syn - altså skelne og udvælge den rigtige genstand blandt i alt 6 genstande, som i forvejen var ukendte for hende. Lynhurtigt opfattede hun, hvad hun skulle gøre for at løse opgaven.

Derefter trænede vi færtdiskrimination. Her skulle Isis markere et glas med en træpind med min håndfært på - og fravælge glassene med "rene" træpinde eller andre genstande. Igen lærte hun at gøre det fejlfrit !!!

Når sådan noget lykkes så fint med en så ung hund, kan man altså blive helt "høj" af det. Jeg er bare så stolt af min pige💋.

Foråret 2014

Isis har afsluttet hvalpeholdet og fortsætter nu på unghundeholdet i Horsens, hvor hun af og til også er "barselsvikar" for Felicity på LP.🙂

Endvidere går hun på KTH i Vejle.

Når Emma går schweiss-spor er hun også med og klarer det superfint.

D. 24. og 25. maj deltog Isis på instruktørweekenden for DKK-instruktører på Askov højskole - egentlig som baselsvikar for Felicity. Hun klarede det bare så flot - som en voksen, velafbalanceret og velfungerende hund - både opholdet på højskolen med indkvartering et fremmed sted og mit fravær, når jeg deltog i foredrag og spisning - og selve træningen, når hun deltog i de forskellige workshops og også når hun nød samværet med de mange, mange hunde. Flot klaret lille skat !😘❤

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.11 | 20:28

Hej, vi er meget interesseret i en hvalp. Har I mon planer om nye hvalpe?
Mvh Anette

...
24.07 | 19:53

Hej , har i hvalpe til salg. Eller får i hvalpe på et tidspunkt ?

...
12.06 | 10:34

I må meget gerne have os i tankerne når der kommer hvalpe. Vi er et nyligt pensioneret aktivt ægtepar med 1900 m2 have og få 100 meter til strand og skov.

...
09.07 | 02:21

Hej - har du fortsat hvalpe til salg? Mvh Tina

...
Du kan lide denne side