Nose work

NW 2 prøve

D. 23. november bestod Katharina i Ulstrup en NW2 prøve med 100 point og 0 fejl. Det betød en 1. præmie og dermed hendes 1. Oprykningspind og endvidere, at hun var 3. vinder af hele prøven.

En fantastisk dag 😍

NW2 prøve

D. 15. juni deltog Katharina i Kooikerklubbens NW prøve i Hangaren ved Rønde. Lyn,torden og styrtende regn lagde en dæmper på Katharinas humør, men hun er tryg ved at ligge i bilen og vejret klarede lidt op da vi gik til start. Førerfejl i beholdersøget kostede en fejlmarkering, men derefter vandt Katharina indesøget, udesøget og blev 3.vinder på køretøjssøget ( tror jeg - for jeg var lidt befippet over rosetter og præmier) 

Sikkert er det dog, at Katharina opnåede 75 points og 2 fejl ( = 2. præmie) og det betød 3. vinder af hele prøven.

NW 2 prøve

Min dygtige hund: Katharina vinder indesøget.

Katharina deltog d. 10. juni i en NW2 prøve i Odense. Her vandt hun indesøget, hvor kun 2 af de 24 deltagende hunde fandt begge dufte !!

I udesøget var Katharina desværre for påvirket af miljøet. Hun følte sig for utryg til at kunne søge optimalt. I beholdersøget svigtede min koncentration desværre og jeg lavede også en fejl i køretøjssøget.

I alt opnåede vi en 11 plads af 24 deltagere og det var faktisk fint efter 2 dages deltagelse i DKK’s trænertræf i Askov med workshops og masser af miljøudfordringer for Katharina, der skulle arbejde og være tæt på så mange hunde og deres trænere.

Trods træthed og sansemæthed hos og begge to fik jeg dog læring og erfaringer ud af dagen i Odense - noget jeg kan tage med i den videre træning 😊.

Fællestræning i Kolding. Fotos taget af Flemming Andersen

NW2 prøve

Den 14. oktober var Katharina til NW2 prøve i Vejle.

Atter var der mange nye udfordringer. Hun blev 2. vinder af køretøjssøget og samlet 2. vinder af hele prøven med i alt 70 points og 0 fejl !

Flot arbejde af Katharina 😍😍

NW2 prøve

Den 18. august var Katharina til NW2 prøve i Ribe. 

Her blev hun nr. 3 i beholdersøget, 1.vinder af udesøget, nr. 2 i køretøjssøget og det betød, at hun blev 2. vinder af hele prøven med i alt 67,5 pointsog 0 fejl ! 

En dejlig dag med helt fantastisk Nose Work arbejde fra Katharina 😍😍

Fællestræning i Kjellerup d. 17.3. Fotos: Flemming
Fra fællestræningen i Horsens. Foto: Karina.

I efteråret har Katharina trænet NW2 og vi har opdaget, at der er en kæmpe niveauforskel fra NW1. Den nye duft, eukalyptus, var hurtigt indlært. De høje og utilgængelige søg er derimod meget svære for Katharina. Dertil kommer det store tidspres ved NW2 konkurrencer.

Katharina har indtil videre deltaget i en officiel NW konkurrence for at jeg kunne se og opleve hvad og hvor meget der kræves.

Vi fortsætter træningen ved fællestræninger i foreningen Nose Work Jylland, hvor vi d. 7. april deltog i en uofficiel prøve. Her lærte jeg rigtig meget af mine 2 førerfejl. Katharina havde nogle flotte frie søg, hvor hun fandt 5 af 8 duftgemmer. Flot klaret.

NW1 prøve på Fyn

D. 1. juli bestod Katharina NW1 med 100 points og 1 fejl hvilket er en 1. præmie og oprykning til NW2.

Så nu må vi igang med at træne også på duften eukalytus samt blandingsduft af lavendel og eukalyptus. Det bliver så spændende.

Fællestræning i NWJ d. 25. juni 2017 i Stilling

Atter en inspirerende og lærerig træningsdag, hvor Katharina søger koncentreret og vedholdende - også på de høje søg senere på dagen.

Duften kommer fra den retning
Det er her duften kommer fra

Fællestræning i NWJ d. 11. december 2016

En god og lærerig dag med mange udfordringer for Katharina. Træning i et nyt miljø med andre vindforhold og mange nye forstyrrelser at forholde sig til.

Den var nem.
Den kan jeg godt markere, hvis jeg lige må spring op.
Jamen hvordan skal jeg komme helt ind til den ?
Duften kommer altså fra den side.
Beholderen sidder rundt om hjørnet.
Der er den !!

Duftprøve

Den 13.november var vi i Engesvang, hvor jeg deltog som observatør ved Nose Work Jyllands prøve i NW1.

Katharina var tilmeldt - og bestod duftprøven for lavendel og fik senere på dagen lov til at søge i alle 4 momenter : Beholdersøg, indendørssøg, udendørssøg og køretøjssøg. Hun fandt beholderne med dufte i alle søg ! En virkelig inspirerende og lærerig dag for os begge to.

Fællestræning 9. september 2016

Helt fantstisk at se, hvor koncentreret Katharina arbejder. Og hvor hurtigt hun finder duftbeholderne. Senere på aftenen prøvede hun også køretøjssøg og søgte igen systematisk og koncentreret og fandt sine beholdere. En helt magisk aften, hvor vi alle var lidt "høje" over vore hundes præstationer.

Duften er der, men hvor er beholderen ?
Det tog kun sekunder at finde tesien med duften.
Hm, duften er der oppe et sted.
Kan stadig ikke nå.
Der var den !!!

Introkursus 7.august 2016

Et super lærerigt og inspirerende kursus med Pia Johnsen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 15:19

Fantastiske hunde, jeg har haft 3 af slaggen. Bister købte vi hos dig i1999 og havde ham til sin død i 2011. Han hed forresten Luckyfox Aleksander.

...
02.03 | 10:53

Vi söker en Foxterrier hvalp glathårig. Vi vill höra om ni har hvalpe eller när ni kan få det.Vi bor på Frederiksberg och har en gård på Sejerø.
Åke 23330403

...
21.04 | 18:02

Hvad så med os 😫😔
De er godt nok lækre

...
10.04 | 13:29

Hej, har prøvet at ringe og skrive til jer uden held, er meget interesseret i en tæve hvalp og har før haft Australsk terrier, ogår på pension nu og glæder mig

...
Du kan lide denne side