K-kuldet

Vores K-kuld

Dagbog

Hvalpebaren har åben.

 


9.2. Vinterferien ligger foran os, og Katharina og Keetoo nyder at kunne lege og grave huller i marken. Renlighedstræningen er også meget nemmere, når hvalpene kan besørge ude hver gang de har brug for det.


5.2. Den første træningsgang i hvalpeskolen. Katharina kastede lidt op i bilen, men var meget interesseret i de andre hvalpe, der dog alle var væsentlig større og ældre.


3.2. På vores daglige tur i marken med hvalpene skulle Katharina absolut undersøge nogle græstotter ved kanten af bækken - og faldt i. Først syntes hun at det var meget skægt og løb og pjaskede rundt indtil jeg fik halet hende op igen, men så måtte vi også ind under mors jakke og fleecetrøje og blive båret hjem til tørring og genopvarmning. Derefter kunne legen i marken fortsætte. Den lille tøs lader sig ikke sådan slå ud 🤩.


31.1. Khamsin er flyttet hjemmefra. Han skal bo hos Gerda i Nyborg, hvor han ofte vil få besøg af hendes dejlige børnebørn, der skal hjælpe med at træne ham, når han bliver lidt ældre.


30.1. Endnu en køretur i bilen. Katharina bliver lidt køresyg, men ellers går det fint.


29.1. Så er hvalpene blevet dyrlægeundersøgt og vaccineret. Om aftenen er det tid til en lille biltur - sammen med Isis. Det går fint.


28.1. Idag har vi besøg af Anne og Alex, der ejer hvalpenes far,  Monarch. De er kommet for at "mønstre"  hans afkom. Alle tre hvalpe bliver gennemgået fra snude til halespids, stillet op og bedømt: Hovedet, ørerne, overlinie, vinkler, haleansætning og også psyken bliver vurderet. Begge er helt tilfredse med de nye Monarch-børn ! 🙂


27.1. I dag chipmærkes hvalpene. ID-numrene og stambogsoplysninger sendes til dyrlægen, så sundhedsbøgerne kan klargøres til sundheds-undersøgelsen og vaccinatinoen d.29.


25.1. En kort periode med solskin udnyttes til leg på græsset.


24.1. Hvalpene er ude og lege i sneen. De er helt vilde, men bliver også hurtigt kolde og må ind i stuen igen.


23.1.  Hvalpene vejes og der gives 2. ormekur. Alle får klippet negle igen.


21.1. Betty er kommet hjem fra USA og har i dag taget nye billeder af hvalpene. Dejligt.


18.1. Dagene går med leg. I dag for første gang helt ude på terrassen. Der kan man rigtig tonse omkring. Om aftenen er hvalpene inde i stuen, leger og sover i en hvalpekurv, mens jeg ser fjernsyn.


12.1. Til at opøve kropsbevidsthed har hvalpene fået en gynge og en luftmadras at lege på ude under pergolaen. De har også papkasser at kravle op på, hoppe op i, løbe ind  og gemme sig i.


11.1. Gæster igen. Godt for halpene at møde mange forskellige mennesker.


10.1. Mine venner fra HOPLA klubben har været på besøg og leget med hvalpene.


9.1. Hvalpene er nu 5 uger gamle og det er tid til 1. ormekur. De får Banminth der gives i pastaform. Det smager grimt så der kommer fnys og utilfredse grynt, men det er snart glemt og der leges videre. Halpene tilbringer nu dagene i køkkenet, hvor de får mad og der leges og skramles omkring med metalgenstande og larmes. Støvsuger og hårtørrer har de vænnet sig til. 


4.1. Hvalpene er ved at vænne sig til hvalpemaden. Der kommer dog stadig af og til et par poter op i den  🙂.


3.1. Idag har hvalpene været ude at lege under den aflukkede pergola. Kun et par minutter, for selv om de løber omkring og udforsker de nye omgivelser, så er det koldt. Stor utilfredshed da de bæres ind i varmen igen, men et par minutter senere sover alle tre. Nye indtryk og at kravle op på hynder og balancepuden trætter.


2.1. Neglene skulle klippes igen og det er også tid til den nu ugentlige vejning. Alle øger vægten fint.


31.12. Hvalpene var fuldstændig ligeglade med nytårsfyrværkeriet.


30.12. Nu er der allerede mere afsætning på hvalpemaden. Felicity har heller ikke travlt med at komme hjem fra skovturen. At rydde op efter hvalpene er ikke længere hendes job. Når det spiser hvalpemad bliver hvalpene stadig soigneret, men roomservice overgår til mig.🙂


28.12. Hvalpene smager opblødt hvalpemad. Felicity har stadig mælk nok, men tilvænningen kan starte ganske langsomt.


27.12. Skillerummet er fjernet og hvalpene har nu hele rummet til at lege i. De begynder at lave brydelege med hinanden og at interessere sig for legeting. Noget, der knitrer, noget, der rasler, noget der kan trille.


26.12. Hvalpene kan nu høre - sig selv og hinanden. De begynder også at bevæge sig mere omkring og derfor flyttes de nu ud af soveværelset og til hvalperummet, så de kan forlade hvalpekassen og begynde at udforske verden.


21.12. Neglene klippes 1. gang mens hvalpene sover.


17.12.  Hvalpenes øjne er åbne og alle har det godt. De trives og øger vægten planmæssigt.


13.12. Efter en god uge må dyrlægen kontaktes, da den lille tæve har en hævelse ved øjet. For en sikkerheds skyld podes der fra øjeranden og der gives antibiotika.


12.12. Alle har - som de skal - fordoblet deres vægt.


5.12.14 Hvalpene fødes. Først 2 hanner og så en tæve - alle tre levedygtige og ivrige efter at die.   God fødselsvægt.        

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Evi Lindman | Svar 08.02.2015 19:30

Wunderschöne Welpen. Das habt Ihr gut gemacht.

Anne | Svar 29.01.2015 22:18

Tak for i går, det var hyggeligt at se de nye små, - der var godt gang i dem, og tæven skal du selvfølgelig beholde, hun bliver set med mine øjne en fin tæve, -

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 15:19

Fantastiske hunde, jeg har haft 3 af slaggen. Bister købte vi hos dig i1999 og havde ham til sin død i 2011. Han hed forresten Luckyfox Aleksander.

...
02.03 | 10:53

Vi söker en Foxterrier hvalp glathårig. Vi vill höra om ni har hvalpe eller när ni kan få det.Vi bor på Frederiksberg och har en gård på Sejerø.
Åke 23330403

...
21.04 | 18:02

Hvad så med os 😫😔
De er godt nok lækre

...
10.04 | 13:29

Hej, har prøvet at ringe og skrive til jer uden held, er meget interesseret i en tæve hvalp og har før haft Australsk terrier, ogår på pension nu og glæder mig

...
Du kan lide denne side