I-kuldet

Iltschi, Isis, Isabella, Ivanhoe og Indi

4.1. Indy flytter hjemmefra. Han skal bo hos Mette og Torben lige nu på Sjælland og senere i Juelsminde. Det bliver spændende også at følge hans udvikling.


1.1.14 Hvalpene er kommet godt ind i det nye år. Fyrværkerilarmen påvirkede dem ikke meget, selv om især Felicity var meget bange.


25.12. Ivy flytter hjemmefra. Han skal bo hos familien Bugge, deres børn og en kat. Han får et aktivt liv og det er han "mand" for at klare- en robust, selvstændig og meget kærlig hvalp.


24.12. Trods regn og rusk nyder vi -efter familiesammenkomsten - juleaften sammen.


21.12. Juleferie. Dejligt at kunne nyde dagene med hvalpene og de 2 store "tøser".


18.12. De tre musketerer, Indy, Ivy og Isis har været på julebytur i Horsens sammen med det ene hvalpemotivationshold. Fuldstændig uimponeret over de mange nye indtryk udførte de deres hvalpeøvelser ( kontakt, gå pænt i line, sit og stå ) og hilste på forbipasserende på gågaden, så på butiksvinduer, balancerede på forskellige forhindringer og lyttede til helt ukendte lyde. En god og lærerig aften. En stor tak til Hans og Betty, der igen "gav en hånd" og " tog en hvalp" hver 🙂.


9.12. Så har de alle- hver for sig- været på deres 1. bytur. Det gik fint. Hvalpene hilser overstrømmende på alle, de møder og folk stopper gerne op for at snakke, fordi de alle tre er så glade og imødekommende. Håber, at der efter juleferien vil være familier, som ønsker at give dem gode hjem, hvor de hver især kan være lidt mere i centrum, "fylde" lidt mere og få gode liv.


6.12. De tre musketerer er blevet vaccineret igen.


27.11. Ivanhoes mave er helet og alle tre hvalpe er startet i hvalpeskolen. Dejligt at de møder andre hvalpe, som de kan lege med. De skal også lære indkald ( at komme 1. gang, der bliver kaldt ), at gå pænt i line, sit, stå, dæk, at bære ting og meget mere.


23.11. Hvalpene søger guffer i marken hver morgen sammen med mor Emma og Felicity. Om eftermiddagen går vi igen i marken, øver forskellige basisfærdigheder og hvalpene leger,hygger sig og udforsker verden omkring sig.


17.11. Den ugentlige vejning og sidste ormekur. Ivanhoes mave ser fin ud. Jeg valgte at få et par sting i, så han er helt i orden, når han engang skal flytte hjemmefra. Jeg håber at finde en god familie også til ham. Men indtil det sker skal alle hvalpe starte i hvalpeskolen på næste onsdag. Betty har taget nye billeder af hvalpene. Det er ikke nogen nem opgave - for der er fuld fart på, når der leges 🙂


16.11. Isabella er flyttet hjemmefra. Hun bor nu hos Carsten i Sabro. De er helt afgjort et godt makkerpar og Isabella vil få et godt liv med megen omsorg og mange hundevenner.


12.11. Hvalpene er nu på marktur hver dag og de trænes også hver for sig i basisøvelser som bl.a. sit, læg dig, indkald og bagpartskontrol. Endvidere skramler de med grydelåg og lytter til en lyd-CD med skud og tordenvejr. De har god forståelse for at de skal tisse og besørge ude under pergolaen.


10.11. Iltschi er flyttet hjemmefra. Han bor nu hos Birgitte og Lars i Århus hvor han får det som "blommen i et æg" og fremover kaldes Inky.


8.11. Dyrlægen har været her og vaccineret og undersøgt hvalpene. Alle er fine - sunde og raske og i god kondition. Hun mener, at Ivanhoes lille navlebrok lukker af sig selv.


4.11. Så er hvalpene blevet chipmærket og har fået deres DKK-stambøger. Det gav lidt piveri og Isis blødte lidt bagefter, men ellers tog de det pænt. Nu kan der laves sundhedsbøger og EU-pas, som dyrlægen udfylder på fredag, når hvalpene vaccineres og sundhedscheckes.


3.11. Hvalpene bliver vejet og får ormekur igen.


2.11. Alle hvalpe var ude og hilse på HOPLA-klubbens medlemmer. Betty tog billeder.


28.10. Stormvejr. Hvalpene leger i køkkenet. En lille videofilm ligger på hvalpesiden.


27.10. Alle kursister på rally-holdene + et par ægtefæller og børn var efter afslutningen inde og se og håndtere hvalpene. Emma elsker al den opmærksomhed og hvalpene nød at blive nusset med. Det er blevet tid til den ugentlige vejning.


26.10. Mellem bygerne leges og løbes der på terrassen.


25.10. Neglene er blevet klippet igen.


Hver eftermiddag og aften kommer alle ind i køkkenet for at træne kropsbevidsthed og balance på vores balancepude og for at vænne sig til huslige lyde. Opblødt hvalpemad er ikke spændende mere - nu må der tygges hvalpefoder. Emma leverer stadig en lille hyggetår mælk.


23.10. Hvalpene har fået en god rutine med at løbe ud under pergolaen for at besørge, når de har sovet og der skal leges.


20.10. I eftermiddagssolen kunne der rigtig leges og løbes stærkt i den lukkede pergola. Derefter blev alle vejet og fik ormekur. Puha, det smagte altså grimt 😮.


19.10. Idag har hvalpene hilst på HOPLA-klubben. 9 - igen helt fremmede mennesker- tog dem op og nussede og legede med dem.


18.10. Under pergolaen kan man nu løbe rigtig hurtigt og klatre op på små papkasser, så der efterhånden kommer styr på de små ben. Selv om den er lukket med glasskydedøre er der køligt, så det bliver kun til korte legeperioder før de små skal ind i varmen igen.


17.10. Neglene er blevet klippet igen og Isabella har været hos dyrlægen fordi hun ofte tisser små søer. Heldigvis viste urinprøven at hun ikke har nogen blærebetændelse og scanningen at alt så normalt ud "indeni". Lidt parafinolie hjalp på den lille forstoppelse og hun har det superfint - spiser, drikker og leger helt normalt igen.


15.10. Hvalpene møder nye mennesker næsten hver dag. Idag kom der besøg fra Århus og Iltschi valgte sin nye familie. Senere på aftenen tog Betty nye flotte billeder.


8.10. Skillerummet er taget ud, så nu har de fået meget mere plads at lege på. De kan nu høre og der vuffes på livet løs. Betty har taget mange supergode billeder.


6.10. Hvalpene har fået opblødt hvalpemad. De spiste med stor begejstring - og tog nærmest bad i madskålen.


3.10. 90 små negle er blevet klippet.


2.10. Hvalpene er flyttet til hunderummet, hvor der er plads til at de nu kan komme ud af hvalpekassen og udforske verden.


28.9. Isabella, der ved fødslen var meget lille, har indhentet de andre og alle øger vægten som de skal. De sidste har idag åbnet øjnene, og selv om de endnu intet kan se, er de helt uimodståelig søde.


20.9. Emma viser sine hvalpe frem for familiens 2-benede medlemmer. ( Felicity får ikke lov til at hilse på hvalpene endnu. )


16.9.2013 Emma's hvalpe blev født 4 dage for tidligt. Efter en grundig undersøgelse erklærer dyrlægen dem alle for velskabte. En for tidligt løsnet moderkage var sandsynligvis årsagen. Emma klarede fødslen fint og er meget stolt af sine hvalpe.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.03 | 10:53

Vi söker en Foxterrier hvalp glathårig. Vi vill höra om ni har hvalpe eller när ni kan få det.Vi bor på Frederiksberg och har en gård på Sejerø.
Åke 23330403

...
21.04 | 18:02

Hvad så med os 😫😔
De er godt nok lækre

...
10.04 | 13:29

Hej, har prøvet at ringe og skrive til jer uden held, er meget interesseret i en tæve hvalp og har før haft Australsk terrier, ogår på pension nu og glæder mig

...
05.04 | 14:06

Hvor er de skønne, Katharina ser ud til at passe godt på dem, glæder mig til at se dem løbe rundt ❤😊

...
Du kan lide denne side