Livets gang i Luckyfox-flokken
Katharina
På hundens dag 2016 blev Katharina BIS 2 på Kreds 5's skue.
Felicity's 1. LP prøve
LP 1 bestået med en 1. præmie ( 164 points ) hvilket var 2. plads i klassen
Årets Rally Hund 2011 Øvet klassen
Felicity blev Årets Rally Hund 2011 i Øvet klassen
Foråret 2012 - en travl tid
Felicity har udviklet sig til en smuk og særdeles samarbejdsvillig ung hund. På "Felicity's side" er hendes mange fine resultater beskrevet.
26 måneder gammel er hun blevet Dansk Champion.
Hun er Rally begyndermester, Rally øvetmester og har bestået DKK's familiehundeprøve, KTH, på bronce, sølv og guldniveau.
DKCH, RALLY-B, RALLY-Ø, KTH-B, KTH-S, KTH-G Luckyfox Faithful Felicity
En sorg kommer sjældent alene

Min lille flok har haft mange glæder og gode oplevelser, men har også været hårdt ramt af ulykker det forgangne år:
I juli 2010 brækkede Felicity det ene forben. Heldigvis er det efter lang tids behandling og genoptræning helet fuldstændig op, og Felicity går nu både til Agility og til Rally-træning.
Sidste vinter kom Dhonna Dee til skade med sin ryg og det førte efter flere behandlingsforsøg til hendes død i marts 2011.
På det tidspunkt havde Concordia været opereret for en flækket negl og et par måneder senere for en flækket kindtand, der også måtte fjernes.
I det tidlige forår - mens Emma havde hvalpe -  fik Concordia så sukkersyge. De skyhøje blodsukkerværdier blev bragt under kontrol med insulin, og da hun kunne stå på benene igen, blev hun steriliseret og kom i bedring. Ugen efter måtte hun opereres igen på grund af en hurtigtvoksende svulst i en mælkekirtel. Også denne operation klarede hun sig igennem.

Pinselørdag blev hun blind !!!!
 
2. pinsedag opnåede hun -trods sit handikap - 87 points til en Rally-prøve. Men Rally-champion-titlen ( som var inden for rækkevidde d. 3.juli ) den kan hun ikke opnå, da hun simpelthen mister points ved springforhindringerne, som hun jo ikke kan se og afstandsbedømme. Og på en bane med 20 forhindringer må hun maksimalt miste 5 points for at opnå en championat-pind.
Heldigvis klarer hun sig fint herhjemme i hverdagen: Finder vej ned over marken, hen over bækken, rundt om søen og gennem de forskellige døråbninger ved hjælp af sin fantastiske lugtesans, finder rundt uden problemer i vores hjem og kommer med til Rally-træning, som hun plejer - for hyggens skyld - fordi hun elsker det !

Jeg nyder nu hver eneste dag, vi får lov til at opleve sammen. Men endnu en stor operation med smerter, indlæggelse, ugelang sammensyning af øjnene for måske at kunne give hende noget af synet tilbage i en begrænset periode - det vil jeg ikke udsætte min dejlige hund for!

Concordia på udflugt rundt om Hampen sø pinsedag 2011. I løbet af 2 dage blev hun totalt blind. Hun klarede turen i kraft af sin høre- og lugtesans.
Pinsetur 2011 til Hampen sø. Concordia, Emma og Felicity nyder det gode vejr.
Emma' s Rallyprøve
Emma har d. 5. juni 2010 ved en landsdækkende DCH Rally-prøve i Vejen bestået sin 2. Rallyprøve. Hun ikke bare bestod med 96 points - hun vandt Begynderklassen !!! Ih, hvor var jeg stolt af hende. Det var en dejlig dag.

Siden har hun bestået klassen for 3. gang og er blevet Rally-begyndermester.
Hun har trænet flittigt i øvede-klassen, men går ikke til prøve før til foråret, idet hun lige nu passer sit 1. kuld hvalpe.

Min dygtige Emma Og nu er hun blevet mor !
Rally-træning
Emma træner Rally på fremmed mark.
Emma er meget opmærksom: "Hvad er det næste, vi skal ?"
Rally-træning af klassen for øvede
Emma i "Frit følge i en Rally-spiral "
Udstilling
På DKK's internationale udstilling i Vejen d. 14. juni 2009 fik Dhonna Dee sit 2. certifikat.
Dhonna Dee's 2. certifikat Siden har hun fået et supergodt kuld hvalpe !!
Rally Lydighed
Ved Rallyprøven i Vejen d. 13.6.2009 bestod Concordia for første gang ekspertklassen.

D. 1. juni var hun i Årslev blevet Rally Viderekomne Mester med 98 points, hvilket betød at hun blev 2. bedste i klassen og dermed kvalificerede sig til DM.
Viderekomne-mester og kvalifikation til DM 2009 !
Sommerferie
Tøserne skulle naturligvis med på ferieturen, der i 2009 gik til Boxholm i Sverige.
Ophold på en rasteplads på vej til Sverige
Efterårs-resultater
I foråret 2009 havde Concordia kvalificeret sig til DM i Rally, der blev afholdt i Sabro d. 29. august.
Vi kørte derop, selv om vejrmeldingen bød på efterårsstorm og kraftige regnbyger.  Alle mine tre foxtøser arbejder bedst i varmt og især tørt vejr, og Concordias kvalificerende resultat var da også opnået 2. Pinsedag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel og der nærmest var hedebølge.
På motorvejen gik trafikken i stå pga regnvand på kørebanerne, men i Sabro var det ( endnu) ikke så slemt. Indmarch med Århus Pigegarde og præsentation af hver enkelt hund foregik stadig i tørvejr og viste, at Concordia var eneste deltagende terrier i Rally overhovedet !!!! Hun var desuden den eneste glathårede hund i sin klasse, hvilket fik stor betydning senere:
Banegennemgang i solskin fik mig til at håbe på et nogenlunde resultat, selv om Concordia her var oppe mod landets bedste Rallyhunde. Men ak, 2 hunde før vi skulle i ringen, begyndte det at regne, og det stod ned i stænger, da det var vores tur. Det blev et ensomt gennemløb. Tilskuerne var søgt i ly for uvejret. Så der var dommeren, Concordia og jeg, og der blev trukket mange points for "modvillig reaktion", manglende flow og arbejdsglæde. Men vi gennemførte banen trods Concordias anklagende blikke ( "Sidde og dække i alt det vand - ikke tale om - det gør jeg altså ikke !! ")
Det blev kun til en 11. plads, men jeg var stolt af min tapre foxterrier og hun fik den oksesteg, jeg i desperation havde lovet hende på banen for at sætte sig bare én gang til....
Efterårs Rally på Fyn
D. 11. oktober bestod Eternal Enigma ( Emma) så sin allerførste Rallyprøve. Det var på et hængende hår, da vi mistede 2 hele øvelser på den råkolde efterårsdag, hvor græsset var sjaskvådt efter en kraftig byge, og Emma overhovedet ikke ville dække. Senere på formiddagen til præmieoverrækkelsen skinnede solen og det var blevet lunt og tørt, hvorefter Emma lå logrende med halen i dæk ved ringsiden -midt imellem alle de andre deltagere og deres hunde, mens jeg kunne få lov til alene at gå ind og hente hendes resultatbog og røde bånd !! Det er da den nemmeste sag i verden at ligge i dæk, når bare vejret er til det. Næste prøve bliver vist først til næste sommer - hvis jeg har forstået Emma ret.....

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.03 | 10:53

Vi söker en Foxterrier hvalp glathårig. Vi vill höra om ni har hvalpe eller när ni kan få det.Vi bor på Frederiksberg och har en gård på Sejerø.
Åke 23330403

...
21.04 | 18:02

Hvad så med os 😫😔
De er godt nok lækre

...
10.04 | 13:29

Hej, har prøvet at ringe og skrive til jer uden held, er meget interesseret i en tæve hvalp og har før haft Australsk terrier, ogår på pension nu og glæder mig

...
05.04 | 14:06

Hvor er de skønne, Katharina ser ud til at passe godt på dem, glæder mig til at se dem løbe rundt ❤😊

...
Du kan lide denne side