Baggrund for mit opdræt af foxterrier
Emma' s hvalpe

Mine "gamle" hunde sælges ikke, når de ikke længere er aktive som avlshunde.
Derfor har jeg ikke ofte hvalpe - ca 1 kuld hvert andet år - efter meget nøje overvejelser med hensyn til hvilke egenskaber, jeg ønsker at bevare eller forbedre gennem mit opdræt.
Jeg har haft hunde næsten hele mit liv og opdrættet 3 kuld Golden Retrievere, før vi i 1993 købte vores første foxterrier. Vi var dengang aktive sejlere og valgte foxterrieren, fordi det er en selvstændig, robust race med en mere "handy" størrelse for en "skibshund" på sejlerferier.
Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse blev gennemført i efteråret 2001, og efter kennelinspektionen og godkendelsen af forholdene fik jeg tilladelse til at bruge opdrætterlogoet.
I 2004 gennemførte jeg så overbygningen til uddannelsen i bl. a. Genetik ( arvelighedslære ). Den viden er mit opdræt baseret på !
Siden har jeg deltaget i Dansk Terrier Klub's sundhedsseminar og DKK's opdrætterforedrag for at opdatere min viden om drægtighedsemner og racespecifikke sygdomme.
Desuden er jeg autoriseret hvalpe- og grund-instruktør, Kørekort til hund-instruktør, klikker-instruktør samt Rally-instruktør i Dansk Kennel Klub, har bestået adfærds- og håndterings-kursus og deltager jævnligt i efteruddannelseskurser og seminarer.


Opdrætteruddannelse og kennelmærke

Kennel Luckyfox

Opdræt under FCI og DKK


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 02:21

Hej - har du fortsat hvalpe til salg? Mvh Tina

...
28.05 | 22:58

Hej! Har I flere hvalpe til salg?
Mvh.Rikke

...
12.05 | 15:16

Hej 😀
Jeg kan se du har hvalpe til salg.
Jeg er interesseret i en tæve.

Vil du oplyse prisen på dine hvalpe.

...
24.04 | 19:19

jeg har en 8 år gammel han fra Eriksolm, men kunne godt tænke mig en tæve , til denne dejlige hund.

...
Du kan lide denne side