Baggrund for mit opdræt af foxterrier
Emma' s hvalpe

Mine "gamle" hunde sælges ikke, når de ikke længere er aktive som avlshunde.
Derfor har jeg ikke ofte hvalpe - ca 1 kuld hvert andet år - efter meget nøje overvejelser med hensyn til hvilke egenskaber, jeg ønsker at bevare eller forbedre gennem mit opdræt.
Jeg har haft hunde næsten hele mit liv og opdrættet 3 kuld Golden Retrievere, før vi i 1993 købte vores første foxterrier. Vi var dengang aktive sejlere og valgte foxterrieren, fordi det er en selvstændig, robust race med en mere "handy" størrelse for en "skibshund" på sejlerferier.
Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse blev gennemført i efteråret 2001, og efter kennelinspektionen og godkendelsen af forholdene fik jeg tilladelse til at bruge opdrætterlogoet.
I 2004 gennemførte jeg så overbygningen til uddannelsen i bl. a. Genetik ( arvelighedslære ). Den viden er mit opdræt baseret på !
Siden har jeg deltaget i Dansk Terrier Klub's sundhedsseminar og DKK's opdrætterforedrag for at opdatere min viden om drægtighedsemner og racespecifikke sygdomme.
Desuden er jeg autoriseret hvalpe- og grund-instruktør, Kørekort til hund-instruktør, klikker-instruktør samt Rally-instruktør i Dansk Kennel Klub, har bestået adfærds- og håndterings-kursus og deltager jævnligt i efteruddannelseskurser og seminarer.


Opdrætteruddannelse og kennelmærke

Kennel Luckyfox

Opdræt under FCI og DKK


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.03 | 10:53

Vi söker en Foxterrier hvalp glathårig. Vi vill höra om ni har hvalpe eller när ni kan få det.Vi bor på Frederiksberg och har en gård på Sejerø.
Åke 23330403

...
21.04 | 18:02

Hvad så med os 😫😔
De er godt nok lækre

...
10.04 | 13:29

Hej, har prøvet at ringe og skrive til jer uden held, er meget interesseret i en tæve hvalp og har før haft Australsk terrier, ogår på pension nu og glæder mig

...
05.04 | 14:06

Hvor er de skønne, Katharina ser ud til at passe godt på dem, glæder mig til at se dem løbe rundt ❤😊

...
Du kan lide denne side