Racebeskrivelse
Foxterrieren stammer fra England. De første glathårede foxterrier blev stambogsført i 1876, hvor også racestandarden blev fastlagt og anerkendt. Oprindelig blev hunden, som navnet fox = ræv og terra = jord fortæller, avlet af de jagtbegejstrede englændere til at gå ned i rævegraven og jage ræven ud til de ventende jægere.
I dag er foxterrieren en alsidig familiehund. Det er en selvbevidst, robust og intelligent hund, som har et meget venligt og omgængeligt sind.
Den glathårede foxterrier er en sund hunderace fri for kendte arvelige sygdomme. Pelsen kræver kun et minimum af pleje, og hundens størrelse gør det nemt at have den i hjemmet, tage den med i bilen og med på ferie.
Ud over at være familiens trofaste ledsager i naturen i al slags vejr og børnenes bedste legekammerat, er den velegnet til alle former for hundesport : lydighedstræning herunder Rally-lydighed, sporsøgning, udstillinger og den er en fremragende agilityhund !
Amane elskede at løbe agility, og hun var ganske dygtig.
Familiehunden
Dhonna Dee er den alsidige familie- og udstillingshund og en kærlig mor for sine hvalpe.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.03 | 10:53

Vi söker en Foxterrier hvalp glathårig. Vi vill höra om ni har hvalpe eller när ni kan få det.Vi bor på Frederiksberg och har en gård på Sejerø.
Åke 23330403

...
21.04 | 18:02

Hvad så med os 😫😔
De er godt nok lækre

...
10.04 | 13:29

Hej, har prøvet at ringe og skrive til jer uden held, er meget interesseret i en tæve hvalp og har før haft Australsk terrier, ogår på pension nu og glæder mig

...
05.04 | 14:06

Hvor er de skønne, Katharina ser ud til at passe godt på dem, glæder mig til at se dem løbe rundt ❤😊

...
Du kan lide denne side